Mijn waarden zijn openheid, nieuwsgierigheid en helderheid

Over mij

Cookcoaching heb ik in 2004 opgericht vanuit een enorme interesse in wat mensen beweegt. Ik geniet ervan om te zien wat er gebeurt wanneer individuen en organisaties de dingen waar ze tegenaan lopen openlijk onderzoeken. Het geeft kracht om de situatie te erkennen zoals die is. Dat maakt het mogelijk om bestaande patronen te doorbreken en stappen in de gewenste richting te zetten. 

Ik ben tweetalig Nederlands en Engels, opgegroeid in een internationale omgeving en ik ken de dynamiek van verschillende culturen en achtergronden. Ik ben nieuwsgierig, vraag door en leg graag de vinger op wat voelbaar maar niet tastbaar is.

Voordat ik met Cookcoaching begon, heb ik twaalf jaar bij Randstad gewerkt. Ik ben gegroeid van intercedent tot key accountmanager. De waarden die we daar meekregen ‘kennen, dienen en vertrouwen’ en de spreuk ‘zeg wat je doet en doen wat je zegt’, zijn onderdeel van mijn identiteit geworden. Ik ben nog altijd dankbaar voor alles wat ik heb geleerd op het gebied van commercieel denken, sales en resultaatgerichtheid. Dat neem ik mee in mijn coaching.

Sinds 2004 heb ik daaraan toegevoegd het belang van het benutten van de wijsheid van het hele lijf. Ik heb moeten leren om naast mijn hoofd, ook naar mijn hart en buik te luisteren. Daardoor kan ik mijn intuïtie nu beter benutten. Dat geeft rust. De klanten die op mijn pad komen, willen over het algemeen dat ik ze een spiegel voorhoud en vragen stel die hen helpen om hun bewustzijn te vergroten zodat ze vanuit een breder perspectief beslissingen kunnen nemen.

Samenwerking

Ginny Nijman

Bij teamcoaching werk ik vaak samen met Ginny Nijman (tevens licensed practioner Insights Discovery)

LinkedIn

Op mijn LinkedIn profiel kun je lezen welke opleidingen ik heb gevolgd.