Mijn waarden zijn openheid, nieuwsgierigheid en helderheid

Over mij

Cookcoaching heb ik in 2004 opgericht. Ik begeleid mensen bij het ontrafelen van hun verleden. Hoe je bent opgegroeid bepaalt hoe je in het leven staat. Je neemt patronen mee van huis uit naar andere plekken in je leven; gewenst en ongewenst. Hoe beter je die dynamiek herkent, hoe beter je ermee kunt omgaan.

Ik ben tweetalig Nederlands en Engels, opgegroeid in een internationale omgeving en ik ken de dynamiek van verschillende culturen en achtergronden. Ik ben nieuwsgierig, vraag door en leg graag de vinger op wat voelbaar maar niet tastbaar is.

Voordat ik met Cookcoaching begon, heb ik twaalf jaar bij Randstad gewerkt. Ik ben gegroeid van intercedent tot key accountmanager. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd op het gebied van commercieel denken, sales en resultaatgerichtheid. De waarden die we meekregen ‘kennen, dienen en vertrouwen’, hielpen ons om ‘te zeggen wat je doet en doen wat je zegt’. Dat neem ik mee in mijn coaching.

Ik sta bekend als hard en zacht, streng en ondeugend en iemand die weet wat het oplevert om hoofd en hart te verbinden. Mijn kennis van familie- en organisatiesystemen gebruik ik om mensen te ondersteunen bij hun proces van ontrafeling en het vinden van antwoorden op de vragen die ze hebben in de verschillende rollen en fases van hun leven. 

Samenwerking

Ginny Nijman

Bij teamcoaching werk ik vaak samen met Ginny Nijman (tevens licensed practioner Insights Discovery)

LinkedIn

Op mijn LinkedIn profiel kun je lezen welke opleidingen ik heb gevolgd.