Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe vind ik een goede coach in Rotterdam?

Hoe vind ik tussen al die coaches een goede coach in Rotterdam?

Ik zeg wel eens gekscherend dat de ene helft van Nederland de andere helft coacht. En tsja, hoe vind je dan een goede coach in Rotterdam; een coach die bij jou past? Het belangrijkste is dat er wederzijds vertrouwen is en dat jij je veilig voelt. Je geeft per slot van rekening behoorlijk veel van jezelf bloot aan een coach. Als je een coach zoekt die aan de oppervlakte blijft hangen, ben je bij mij niet aan het goede adres. We gaan namelijk samen op zoek naar de onderliggende dynamiek van jouw vraag, zodat er blijvend iets verandert voor je.

Mijn achtergrond

Ik neem mijzelf mee in mijn rol als coach. Ik heb twaalf jaar bij Randstad gewerkt. Daar ben ik gegroeid van intercedent naar Key Accountmanager. Ik ‘was daar altijd zo goed als mijn resultaten’. Als dingen niet gingen zoals ik wilde, ging ik harder werken. Het heeft even geduurd voordat ik door had dat het juist krachtig is om te voelen, om mijn hele lijf te gebruiken als bron van informatie, in plaats van me te beperken tot die grijze massa.

Nu weet ik dat daar heel goede redenen voor waren: losse draadjes uit het verleden in combinatie met een grote loyaliteit naar mijn familiesysteem. Die heb ik ontrafeld om alles aan te kijken en ‘ja’ te zeggen tegen alles zoals het is. Daardoor kan ik nu anders omgaan met herhalende patronen. Bevrijdend, niet alleen voor mij, maar ook voor de volgende generatie. Ik heb er een boek over geschreven: ‘Ontrafeld; bevrijd, door anders te kijken naar mijn patronen’. Vanuit mijn kennis over de werking van systemen heb ik woorden gegeven aan wat voelbaar maar niet zichtbaar is. Daarmee bied ik herkenbaarheid en handvatten die jou uitnodigen om jouw eigen patronen te onderzoeken. Dat maakt het mogelijk om te kiezen hoe je ermee wilt omgaan.

Naast het feit dat ik me tegenwoordig auteur durf te noemen, blijf ik nog steeds doen waar ik goed in ben: coachen. Dat doe ik al sinds 2004. Ik ondersteun mensen om woorden te geven aan wat voelbaar, maar niet zichtbaar is. Ik stel nieuwsgierige vragen die ons helpen om de onderliggende dynamiek van jouw vraag of probleem in beeld brengen. Daardoor kunnen leiders vanuit een breder perspectief beslissingen nemen. 

Is het belangrijk dat ik mijn vraag duidelijk heb geformuleerd?

Nee. Daar kan ik je bij helpen. Tijdens de intake kijken we of ik de geschikte persoon ben om jou te coachen. We formuleren doelstellingen en bespreken met elkaar hoe lang een traject duurt. Wil je meer weten? Neem gerust contact op.