Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat niemand je vertelt over de overgang

4 november 2022

Vrouwelijke leiders opgelet! (Ook als je pas 40 bent…)

Deze podcastaflevering gaat over lichamelijke klachten, de overgang, rust vinden, vrijheid, leiderschap en teambuilding.

Tips voor vrouwelijke leiders

Reninca de la Combé heeft haar vaste baan opgezegd om voor zichzelf te beginnen. Die stap kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen. Daar vertelde ze over toen ze bij mij kwam lunchen. Van het één kwam het ander en een half uur later namen we deze aflevering voor je op.

Het is een lekker spontaan gesprek van 22 minuten geworden met onverwachte tips over teambuilding, systemische principes en wat zij heeft gedaan om zich vrij te voelen.

Reninca vertelt over een moeilijke tijd in haar leven, de stappen die ze heeft gezet en wat dat haar heeft opgeleverd. “Ik vond het ontzettend moeilijk om diep te gaan, in mezelf te zoeken naar waar komen die patronen vandaan. Het aller moeilijkste in dit soort processen is om 100% eerlijk te zijn naar jezelf toe. Het is heel fijn als er iemand is die je daarbij helpt door je een spiegel voor te houden en om steeds een stapje dieper te gaan.”

Over Fiona Cook

Ik, Fiona Cook, begeleid vrouwelijke leiders die de balans kwijt zijn doordat ze te veel ballen in de lucht houden. Ik help je om herhalende pijnlijke patronen te ontrafelen en doorbreken zodat je rust ervaart, de regie over jouw leven terugpakt, meer geniet en je weer verbindt met jouw gevoel.

Ik ben auteur van: ‘Ontrafeld; bevrijd, door anders te kijken naar mijn patronen’. Mijn boek is verkrijgbaar als hardcover, e-book en luisterboek. Je kunt een gesigneerd exemplaar van Ontrafeld bestellen via mijn website.

Het Engelse ‘Unraveled’ is te koop bij Amazon als paperback en in Kindle.

Wil jij jouw eigen patronen in 4 maanden ontrafelen en doorbreken? Samen zorgen we dat jouw vraagstelling duidelijk is (vaak zit er nog een vraag achter de vraag – trust me ;-)) en werken we naar jouw doelstellingen toe in een 1-op-1 maatwerktraject.

Volg me op LinkedIn.

Meer podcasts

Online cursus 'Ontdek je plek'

In deze cursus krijg je:

  • 5 modules met video’s en geschreven teksten.
  • Uitleg over de werking van familiesystemen.
  • Meditaties en opdrachten.
  • Een ingesproken geleide familieopstelling.
  • Tips voor verdere verdieping.