Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Inspiratie

Waarom ook falen een succes is

29 mei 2023

Ben jij iemand die steeds successen viert, of heb jij meer de neiging om je te verbinden met wat er níet goed is gegaan?

De Maori’s hebben een gezegde: ‘Achterwaarts de toekomst inlopen’. Daarmee bedoelen ze niet dat je blijft wroeten in het verleden, maar dat je vanuit het heden terugkijkt naar alle synchroniciteiten die jou precies hebben gebracht naar de plek waar je nu staat.

Het nodigde mij uit om terug te blikken op het afgelopen jaar waarin er weer zó veel niet-voor-niets is gebeurd. Met het grote verlangen om jou te inspireren om je te verbinden met wat jij hebt gedaan.

In deze podcastaflevering ‘Waarom ook falen een succes is’ vertel ik je over:

  • Pieken en dalen en wat ik leerde van mijn dal
  • Wat me heeft geholpen om eindelijk ‘helemaal mezelf te laten zien’
  • De energie die dat geeft
  • De mensen die daar (onbewust) een enorme bijdrage aan hebben geleverd
  • De spirituele betekenis van ‘succes’ en hoe dat helpt om te genieten van de reis, ongeacht de uitkomst

Het is mijn grote verlangen om jou vanuit die plek te inspireren.

Geniet ervan. Liefs, Fiona

Bekijk ook dit inspireerde filmpje van Kishava Swami.

En als je je afvraagt wat er nog meer bijdraagt aan dat alles stroomt dan kan ik je mijn vorige podcastaflevering van harte aanbevelen.

💫 Ik ben Fiona Cook. Ik werk al 20 jaar als coach, waarvan bijna 15 jaar als systemisch coach met (familie)opstellingen. Ik begeleid vrouwelijke leiders die de balans kwijt zijn doordat ze te veel ballen in de lucht houden. Ik help je om herhalende pijnlijke patronen te ontrafelen en doorbreken zodat je rust ervaart, de regie over jouw leven terugpakt, meer geniet en je weer verbindt met jouw gevoel. Lees meer over mij.

Meer inspiratie