Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waar vind ik een systemische coach in Rotterdam?

Waar vind ik een systemische coach in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een systemische coach in Rotterdam die een andere invalshoek naar jouw vraagstuk kan kijken? Iemand die samen met jou de onderliggende dynamiek in beeld brengt waardoor patronen zich herhalen in jou of jouw organisatie?

Mijn kennis van de werking van familie- en organisatiesystemen heb ik opgedaan bij het Bert Hellinger Instituut Nederland in Groningen. Van Jan Jacob Stam heb ik het ambacht geleerd van het begeleiden van opstellingen. Een opstelling of een systemische benadering biedt vaak inzicht en denkrichtingen waar je nog niet op was gekomen. Het verrijkt je beslissingsruimte en zorgt dat ideeën breder gedragen worden. Kortom: het draagt bij aan inspirerend leiderschap.

Met welke vragen kan ik bij jou terecht?

Hier kan je meer lezen over de ervaring van anderen en over mogelijke vragen die je kunt voorleggen. Ik woon in hartje centrum Rotterdam en coach van huis uit. Je bent welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Werk je alleen maar systemisch?

Ik gebruik een systemische benadering om naar mensen en organisaties te kijken. Met behulp van Enneagram Integratie Coaching kunnen we jouw kwaliteiten en valkuilen in beeld brengen. En daarnaast gebruik ik verschillende methodes zoals Deep Democracy om samen met jou te kijken hoe je de beste beslissingen kunt nemen samen met je team.