Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inspiratie

Webinar: jouw verhouding tussen geven, nemen en ontvangen

4 december 2022

Kerst: een periode die bij uitstek herhalende patronen uitvergroot. Zowel de fijne als de pijnlijke.

Hoe zorg je dan voor jezelf? Het helpt om je bewust te zijn van jouw eigen verhouding tussen geven, nemen en ontvangen. Juist in deze tijd.

In het kader van de advent heeft mijn collega Siets Bakker 28 dagen lang elke dag een lekkernij voor lichaam, geest en systeem. Aanmelden kan nog steeds. Er zijn jouw al bijna 6.000 mensen voorgegaan!

Webinar

Z├│ heeft Siets mij aangekondigd:

“Het is de tweede zondag van deze adventsperiode en vandaag zien we elkaar weer in een live stream, ik kijk ernaar uit. De live streams zijn onze versie van een kaars aansteken, een ritueel dat licht geeft. ­čĽ»

Voor deze live stream heb ik Fiona Cook uitgenodigd en ik ben superblij dat ze ja zei. Fiona is een moedige vrouw. Ze heeft een boek geschreven over een ervaring in haar jeugd en heeft heel precies ontrafeld wat de impact hiervan geweest is in haar verdere leven. Dat vraagt moed, om het zo precies te doen, om zo eerlijk te zijn.

Ze geeft heel veel aanwijzingen hoe jij dat ook kunt doen, op kleine en grote manieren. In de live stream maken we een beginnetje. Het zet je echt even aan het denken (en voelen). Een lekkernij voor lichaam, geest ├ęn systeem allemaal tegelijk!”

Verhouding tussen geven, nemen en ontvangen

Kerst is voor velen een periode die bij uitstek herhalende patronen uitvergroot. Zowel de fijne als de pijnlijke.

Hoe zorg je daarin voor jezelf? Het helpt om je bewust te zijn van jouw eigen verhouding tussen geven, nemen en ontvangen. Juist in deze tijd. In dit webinar ga je onderzoeken hoe dat is voor jou.

Het was mijn aller-eerste webinar ever. Ik vond het berespannend en wat h├ęb ik ervan genoten!

Dit smaakt naar meer.

De livestream is opgenomen. Je kijkt hem hier:

 

Houd pen en papier bij de hand en doe lekker mee met de opdrachten. Ik hoor graag welke inzichten je er uit meeneemt.

Meer inspiratie