Testimonials

Karen van Herwijnen

Communicatie Strateeg

Hans van der Pol

Founder All Liquids Piping

Cindy Kipenzi-Lobo

Director Customer Relations Forever Direct

Fiona geeft inzicht in je eigen rol en hoe je de situatie anders kan benaderen. Ik heb hierdoor daadwerkelijk nieuwe inzichten verworven, een nieuw 'bewustzijn-van', waardoor ik andere keuzes maak en mijn leiderschap verder ontwikkeld heb.

Mila den Engelsman

Managing Director Angus Soft Fruits

In een korte tijd weet Fiona tot de kern te komen van een probleem en vervolgens met veel vragen en observaties gezamenlijk tot oplossing of een nieuwe inzicht te komen.

Mylene Caris

Manager Marketing & Communicatie AZL

Fiona weet als geen ander keer op keer de vinger op de juiste plek te leggen. Echt ieder gesprek leverde weer heldere inzichten op en telkens weer wist Fiona me te verrassen met rake interventies.

Hans Tak

Logistic Sourcing Manager Sabic

Fiona is een coach die je op een zeer doortastende manier ondersteunt in het verbeteren van jezelf. Feilloos weet ze tot de kern door te dringen en veranderingen in je in gang te zetten, die je zakelijk en privé verder helpen. Fiona is een echte power vrouw.

R.O.

Onze sessies hebben me veel energie gegeven. Je verhelderende blik, positivisme en oprechte aandacht voor mijn persoon en mijn blokkades hebben ervoor gezorgd dat ik nu stevig in mijn schoenen sta en in staat ben om mijn eigen toekomst in de hand te nemen.

J.J.

Wat mij aanspreekt in je coaching zijn je voelsprieten voor het onzichtbare, het intuïtieve. Door niet naar de objectieve en cognitieve signalen te kijken, haal je meer naar voren dan als je dat wel zou doen.

G.v.d.B

Je bent doortastend, slim en confronterend en tegelijkertijd voel je dat jouw feedback uit liefde, warmte en oprechtheid voor jou als mens (degene die gecoacht wordt) voortkomt; een coach die het je niet gemakkelijk maakt en daardoor samen met jou een resultaat boekt dat ik iedereen zou gunnen!