Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Testimonials

Patricia Mesquita

An extremely moving, thought-provoking and inspirational autobiography that speaks to a whole generation of women trying to collage their pieces together in world full of outward expectations. Fiona gives her heart out to the reader in unexpected simple ways. Her overview of family constellations and her way of threading together and unraveling her story gives the reader the exact amount of push to enter the same kind of soul searching and self-development. A book impossible to put down. Sincere and courageous. An inspiration.

Adelaïde Mafubo

Nella van der Hoop

Door bewustwording en soms pijnlijke inzichten kunnen we komen tot wie we ten diepste zijn. En is dat uiteindelijk een geschenk.

Twiggy Peeters

Jouw boek geschreven om anderen te inspireren meer heel te zijn, is een pareltje, bedankt om jouw verhaal in de wereld te zetten… het draagt weer bij aan mijn eigen proces om ooit een verhaal in de wereld te zetten…

Inge Bongers

Het is een prachtig boek, van buiten en van binnen. Het leest als een smeuïge roman, die ik niet weg kon leggen. Ik heb niet alleen Fiona beter leren kennen, ik ben mezelf opnieuw tegengekomen. ‘Ontrafeld’ raakt, is herkenbaar, prachtig en begrijpelijk systemisch ondertiteld. Het is anders dan anders en een absolute aanrader!

Koen Deblonde

Je boek heeft taal gegeven iets waar ik mee zit en meer en meer in mijn bewustzijn komt. Ik ben geraakt door hoe je kwetsbaar vertelt over wat je meegemaakt hebt maar vooral hoe je er in geheeld bent en hoe je alles wat is kan omarmen. Het mag er zijn. Je hebt alle kanten van je ervaringen geïntegreerd in wie je nu bent tot nieuwe wijsheid.

Mila den Engelsman

In een korte tijd weet Fiona tot de kern te komen van een probleem en vervolgens met veel vragen en observaties gezamenlijk tot oplossing of een nieuwe inzicht te komen.

Cobi van Beek

Ik heb het in een ruk uitgelezen. Ik vind dat je een heerlijke schrijfstijl hebt, vlot, niet dramatisch, niet zweverig, kritisch en reflectief. Ook de dag erna klinken er nog vragen en opmerkingen na in mijn hoofd die in het boek overigens allemaal een antwoord hebben gekregen. Ik vind het verdomd goed in elkaar zitten. Wat een huzarenstukje heb je afgeleverd! Het is bijzonder om jouw prachtige en persoonlijke zoektocht te lezen en heel leerzaam.

Kees van den Herik

Ik wil je complimenteren met het boek. Allereerst met de titel, die volledig de lading dekt.
Ook is de schrijfstijl zowel los als compleet, waardoor het leest als een trein. Het is ook een kunst om te benoemen zonder te beschadigen. Je bent daar mijns inziens volledig in geslaagd.

Machteld van Dijk

Ik heb net je boek uitgelezen en nu spookt er van alles door mijn hoofd en hart en buik. Herkenning vooral en honger naar meer, meer weten en begrijpen. Dank voor je openheid, je kwetsbaarheid en heldere woorden. Tijd om weer te duiken in mijn familiehistorie met tafelkleden waar van alles onder ligt. Ik ga er met liefde naar kijken en luisteren.

Nicole Tulfer

Onrafeld, een levensverhaal dat de diepte in de diepte onder verstarde lagen opzoekt. Fiona onderzoekt in alle eerlijkheid de rauwe rand van haar bestaan. Liefdevol en steeds met haar bewustzijn op het geheel gericht. Al lezende wordt duidelijk hoe de oorspronkelijke levensenergie weer kan en mag stromen. Een moedige tocht die bij blijft. En onderweg in een notendop de systemische principes meegekregen!

Agnes Bartels

Gisteren je boek ontvangen, meteen gaan lezen en ik ben gegrepen. Het leest heel fijn en ik vind het enorm bijzonder hoe je mij meeneemt in je levensverhaal en dit koppelt aan stuk theorie. Intiem en eerlijk. Zet aan tot denken en dat is altijd goed.

Karen van Herwijnen

Hans van der Pol

Cindy Kipenzi-Lobo

Fiona geeft inzicht in je eigen rol en hoe je de situatie anders kan benaderen. Ik heb hierdoor daadwerkelijk nieuwe inzichten verworven, een nieuw 'bewustzijn-van', waardoor ik andere keuzes maak en mijn leiderschap verder ontwikkeld heb.

Mylene Caris

Fiona weet als geen ander keer op keer de vinger op de juiste plek te leggen. Echt ieder gesprek leverde weer heldere inzichten op en telkens weer wist Fiona me te verrassen met rake interventies.

Hans Tak

Fiona is een coach die je op een zeer doortastende manier ondersteunt in het verbeteren van jezelf. Feilloos weet ze tot de kern door te dringen en veranderingen in je in gang te zetten, die je zakelijk en privé verder helpen. Fiona is een echte power vrouw.

R.O.

Onze sessies hebben me veel energie gegeven. Je verhelderende blik, positivisme en oprechte aandacht voor mijn persoon en mijn blokkades hebben ervoor gezorgd dat ik nu stevig in mijn schoenen sta en in staat ben om mijn eigen toekomst in de hand te nemen.

J.J.

Wat mij aanspreekt in je coaching zijn je voelsprieten voor het onzichtbare, het intuïtieve. Door niet naar de objectieve en cognitieve signalen te kijken, haal je meer naar voren dan als je dat wel zou doen.

G.v.d.B

Je bent doortastend, slim en confronterend en tegelijkertijd voel je dat jouw feedback uit liefde, warmte en oprechtheid voor jou als mens (degene die gecoacht wordt) voortkomt; een coach die het je niet gemakkelijk maakt en daardoor samen met jou een resultaat boekt dat ik iedereen zou gunnen!