Inspiratie

Podcast van een Rotterdamse coach

16 september 2021

In deze podcast nodigt Noëlla de Jager me uit om te vertellen over mijn jeugd, opgroeien, volwassen worden en de stappen die ik heb gezet als mens en als ondernemer. Een Rotterdamse was ik, en een coach ben ik geworden.

Een Rotterdamse coach

Je hoort niet altijd het verhaal achter de coach. Maar ook wij maken ontwikkelingen door 😉 Juist. En die nemen we mee in ons werk.

Geboren in Rotterdam, veel gereisd, mensen ontmoet en van alles meegemaakt. Daar vertel ik over in deze podcast. Ik hoor ik mijn bekakte zelf, het verwende meisje en de ont-wikkelingen van de kwetsbare vrouw die moedig laagjes heeft afgepeld. Ik vertel ook hoe ik ben gekomen tot het schrijven van mijn boek ‘Ontrafeld’.

Noëlla heeft haar kwaliteiten van sparringpartner, ervaren ondernemer en bovenal mooi mens, ingezet om van Good Place 2 Work een fijne broedplaats te maken voor vrouwelijke ondernemers. Daarnaast is ze auteur van het boek ‘Overleven als ondernemer’. En Rotterdamse coach en podcast maker 🙂

Meer inspiratie

Anders kijken naar je eigen patronen

Fiona vertelt op kwetsbare wijze over haar eigen reis naar heelheid. Vanuit haar kennis over de werking van systemen geeft zij woorden aan wat voelbaar maar niet zichtbaar is. Ze reikt jou daarmee een bril aan waarmee je op een andere manier naar jouw eigen situatie kunt kijken.