Ontdek waarom het zo lastig is om nee te zeggen

20 september 2022

Waarom is het toch zo moeilijk om nee te zeggen? Wat is de consequentie daarvan en wat kan het je opleveren om het anders te doen?

Ik word geïnterviewd door Peter Smit. We gaan samen in gesprek over:

  • Het verlangen om nee te zeggen
  • Wat dat zo lastig maakt
  • Wat dat met je doet
  • Waarom je steeds maar weer in je eigen valkuil stapt
  • Voorbeelden van herhalende patronen die maken dat nee zeggen zo moeilijk is
  • Het belang van het kennen van eigen grenzen en die aangeven
  • Wat het je kan opleveren om het anders te doen

Ik, Fiona Cook, coach vrouwelijke leiders die de balans in hun leven kwijt zijn doordat hun gedrag in het heden nog te veel wordt beïnvloed door gebeurtenissen uit het verleden. Ik help jou om herhalende pijnlijke patronen te ontrafelen en doorbreken zodat je rust ervaart, de regie over jouw leven terugpakt, meer geniet en je weer verbindt met jouw gevoel.

Ik ben auteur van: ‘Ontrafeld; bevrijd, door anders te kijken naar mijn patronen’. Mijn boek is verkrijgbaar als hardcover, e-book en luisterboek. Je kunt een gesigneerd exemplaar van Ontrafeld bestellen via mijn website en uiteraard is het ook verkrijgbaar bij Bol.com.

Bestel het Engelse ‘Unraveled’ via Amazon.

Ontrafel en doorbreek jouw eigen ongewenste patronen en doe mee aan het transformatie traject ‘Mijn Ontrafeling’. De volgende start op donderdag 6 oktober.

Maak kennis met familieopstellingen in een workshop in Rotterdam Centrum. De volgende is op maandag 10 oktober.

Volg me op LinkedIn

Meer podcasts

Workshop ‘Mijn Ontrafeling’

Een combinatie van systemische coaching, patronen herkennen en doorbreken, en schrijven om jouw proces te verdiepen.