Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inspiratie

Mijn boek Ontrafeld rolt van de drukpers

21 mei 2021

De omslag van eigen boek Ontrafeld rolt uit de drukpers!

Els Gelaudie (de vormgever) en ik mochten erbij zijn samen met Willem Jan Moerman van Drukkerij Wilco.

Een jaar geleden leken al mijn valkuilen zich massaal aan te dienen. Dat gaf aanleiding tot reflectie, inzichten en een duik in het verleden om oude patronen te ontrafelen. En het leidde tot het waarmaken van een langgekoesterde droom: het schrijven van mijn boek Ontrafeld; bevrijd, door anders te kijken naar mijn patronen.

Patronen: vaak zo voelbaar maar niet altijd zichtbaar. Ze worden doorgegeven van generatie op generatie. Herkenning maakt het mogelijk om er op een andere manier mee om te gaan. In het boek Ontrafeld neem ik je mee op mijn reis door het verleden. Ik beschrijf hoe het één verweven was met het ander en ik ondertitel mijn verhaal vanuit een systemische invalshoek om toe te lichten waarom dingen gaan zoals ze gaan. Met het doel om herkenbaarheid te bieden en een uitnodiging om éigen patronen te onderzoeken.

Hier kan je het boek bestellen.

Meer inspiratie