Intervisie Coaching

(Samen)werken aan jouw persoonlijke transformatie. In een veilige groep; vertrouwen, de diepte in, elkaar ondersteunen, samen ontwikkelen, grenzen verleggen, met een coach.

Wil jij je graag ontwikkelen op persoonlijk vlak, zodat je zowel in je privéleven als op het werk, beter je plek kunt innemen? Loop je al een tijd met iets rond waar je voor eens en voor altijd op een andere manier naar wilt kijken? Zodat je jouw gedrag kunt veranderen en meer vrijheid en ruimte gaat voelen?

Maar…

Vind je het lastig om je vraag goed te omschrijven?
Vind je het spannend om met een coach aan de slag te gaan?
Vraag je je af wat je gaat tegenkomen?

Als je een of meer van deze vragen met ja kunt beantwoorden, vind je het waarschijnlijk moeilijk om de stap naar een coach te zetten. Grote kans dat dit je aanspreekt.

Intervisie Coaching

Met een kleine groep mensen ga je in een veilige omgeving met jouw persoonlijke leerdoelen aan de slag. Het voordeel is dat je:

Steun en erkenning voelt en merkt dat je niet de enige bent die met iets worstelt
Onverwachte inzichten krijgt doordat een ander een vraag of thema inbrengt die jij nog niet had benoemd, maar waarin jij je wel herkent
Diepgang creëert, veiligheid ervaart en je verbindt met jezelf en anderen
Een spiegel krijgt voorgehouden door je mede-deelnemers
Tussendoor kunt sparren en elkaar tot steun kunt zijn

Voor wie?

Intervisie coaching is geschikt voor mensen die al enig bewustzijn hebben ontwikkeld tijdens een eerder coaching traject of een training op het gebied van persoonlijk leiderschap. Je bent bereid om je open te stellen ook al lijkt het je spannend om dat in groepsverband te doen. Je realiseert je dat je zowel een breng- als een haalplicht hebt. Je bent nieuwsgierig, bereid om de extra stap te zetten en om je kwetsbaar op te stellen.

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen met een persoonlijke intake. We maken met elkaar kennis en bepalen of er een klik is om samen verder te gaan en of intervisie-coaching bij je past. Zo ja, begeleid ik je bij het formuleren van jouw coach vraag. Welke transformatie heb jij voor ogen in dit traject?

Ik help je om je te verbinden met het eindresultaat. Hoe ziet het eruit wanneer je jouw doel behaald hebt? Hoe voelt dat? En wat zien anderen dan aan jou?

Het intervisie-coaching traject bestaat vervolgens uit zes halve dagen. We behandelen steeds een aantal thema’s. Soms zijn die op iedereen van toepassing, soms maar op één of enkele deelnemers. De kans is groot dat er toch iets met je gebeurt, ook al was het niet ‘jouw’ thema.

Tussendoor kan je met elkaar sparren of elkaar feedback geven. Misschien geef ik je een opdracht mee. Afhankelijk van wat zich aandient. We werken in het moment. Heel persoonlijk, verbonden en vrij.

We eindigen met een persoonlijke outtake waarin we ophalen wat je geleerd hebt, we kijken in hoeverre je jouw doelstelling behaald hebt of dat er nog losse eindjes zijn. We ronden af en indien nodig bespreken we wat een vervolgstap voor jou zou kunnen zijn.

Tijdens de coaching zet ik alle kennis en vaardigheden in die ik tot mijn beschikking heb. Waaronder werken met het Enneagram  en systemische coaching en opstellingen.

Praktische informatie

Investering: € 1.975,- exclusief btw, inclusief intake en outtake
Locatie: Binnenrotte 293, Rotterdam centrum, naast station Blaak
Data: Te bepalen na de individuele intakes in overleg met de deelnemers, circa 3-4 weken tussen de sessies
Aantal deelnemers: Minimaal 4, maximaal 6

Vragen

Voorbeelden van onderwerpen die je op deze manier kunt aanvliegen

Burn-out

Ik neem te veel hooi op mijn vork, omdat ik het moeilijk vind om nee te zeggen.

Onzekerheid

Ik ben op zoek naar de bevestiging van anderen en twijfel vaak aan mijn kwaliteiten.

Gebrek aan vertrouwen

Ik heb de neiging te focussen op wat er mis kan gaan. Daar lig ik wakker van.

Te weinig daadkracht

Er komt te weinig uit mijn handen. Ik bedenk dingen, maar pak niet door.

Verantwoordelijkheid

Ik heb over alles een mening en vind het lastig om dingen los te laten.

“Fiona creëert een sfeer van veiligheid waarin alles er mag zijn en bespreekbaar is.”

Stéphanie Beijnes, Verlies & Verder