CookCoaching

voor moedige mensen

1-op-1 Coaching

Voor professionals, op persoonlijk vlak, zodat ze beter hun plek kunnen innemen

Intervisie Coaching

(Samen)werken aan jouw persoonlijke transformatie

Teamcoaching

Voor teams die gezamenlijk willen werken aan hun ontwikkeling

VRAGEN DIE JE BEZIGHOUDEN

CookCoaching creëert inzicht

Persoonlijk Leiderschap

Hoe kan ik de controle loslaten en meer ruimte geven aan anderen? LEES VERDER

Teams

Hoe kunnen we beter op elkaar inspelen zodat we elkaar versterken? LEES VERDER

Duurzame Oplossingen

Hoe kan ik een hardnekkig probleem of een herhalend patroon structureel aanpakken? LEES VERDER

VRAGEN DIE JE BEZIGHOUDEN

CookCoaching creëert inzicht

Persoonlijk Leiderschap

Hoe kan ik de controle loslaten en meer ruimte geven aan anderen? LEES VERDER

Teams

Hoe kunnen we beter op elkaar inspelen zodat we elkaar versterken? LEES VERDER

Duurzame Oplossingen

Hoe kan ik een hardnekkig probleem of een herhalend patroon structureel aanpakken? LEES VERDER

WERKWIJZE

CookCoaching maakt onder andere gebruik van het Enneagram en systeemdynamiek (familie- en organisatieopstellingen) om ingesleten patronen te doorbreken en op een andere manier om te gaan met de uitdagingen waar je tegenaan loopt.

Enneagram Integratie Coaching
Systemische Coaching en Opstellingen
Intervisie Coaching
Teamcoaching on-the-job

Pas wanneer we de werkelijkheid onder ogen zien, kunnen we er iets mee doen. Dat proces kan pijnlijk en confronterend zijn. Maar ook bevrijdend. En daar ondersteun ik je bij.”

FIONA COOK

Soms serieus, dan weer met speelse humor, confronterend, scherp, helder en zacht tegelijk. Waarachtig. Harde-noten-kraker en zachte-eier-klutser. Ik ga niets uit de weg. Wanneer ik mensen weet te raken, heb ik ‘beet’. De weg naar vrijheid ligt daaronder. ‘The only way out, is through.’ Eigen-zinnigheid brengen doe ik met passie en plezier. Voordat ik in 2004 startte met CookCoaching, heb ik

12 jaar bij Randstad gewerkt. Ik was ik zo goed als mijn resultaten, wilde graag voldoen aan de verwachtingen van anderen. Tegenwoordig zet ik mijn volle vermogen in om helder waar te nemen, ver voorbij mijn hoofd alleen. Dat creëert ruimte en vrijheid. Nu kan ik me met het resultaat voor ogen, openstellen voor wat zich onderweg aandient en genieten van de reis. Dat gun ik iedereen.

INSPIRATIE

LAAT JE INSPIREREN DOOR FIONA COOK

WIL JE DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN EN OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN COOKCOACHING?