Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe vind ik een gratis coach in Rotterdam?

Hoe vind ik een gratis coach in Rotterdam? 

Om maar met de deur in huis te vallen: gratis bestaat niet. Om gezond door het leven te kunnen gaan, is het belangrijk dat er een continue uitwisseling plaatsvindt tussen nemen en geven. Zoek je een gratis coach in Rotterdam? Natuurlijk ben je welkom voor een kosteloze intake. Dan kan je vertellen waar je tegenaan loopt. We kunnen kijken of we een klik ervaren en of ik denk dat ik de juiste ben om jou te begeleiden. Het is namelijk belangrijk dat we elkaar vertrouwen en dat jij je veilig voelt. Als je een coach zoekt die aan de oppervlakte blijft hangen, ben je bij mij niet aan het goede adres. We gaan samen op zoek naar de onderliggende dynamiek van jouw vraag, zodat er blijvend iets verandert voor je.

Wat kost een traject? 

Tijdens de intake kan ik jou helpen om jouw vraag duidelijk te formuleren. We bespreken wat de gewenste uitkomst is en hoeveel sessies ik denk dat we daarvoor nodig hebben. Meestal praten we over een traject van vier maanden waarin je zo vaak bij me terecht kunt als jij wilt, of over een traject van 6-8 sessies. Dan kan ik je meteen een indicatie geven van de kosten. Het is belangrijk dat je voor ogen houdt dat je investeert in je eigen ontwikkeling en dat je daar voor de rest van je leven plezier van beleeft. Niet alleen jij, maar ook jouw omgeving.

Met welke vragen kan ik bij jou terecht? 

Ik gebruik een systemische benadering om naar mensen en organisaties te kijken. Met behulp van Enneagram Integratie Coaching kunnen we jouw kwaliteiten en valkuilen in beeld brengen. En daarnaast gebruik ik verschillende methodes zoals Deep Democracy om samen met jou te kijken hoe je de beste beslissingen kunt nemen samen met je team.