03 Jun 2020

Groei van je onderneming begint bij de ondernemer zelf

Ben je trots hoe het loopt met je business ondanks deze rare tijd? Maar vraag je je misschien ook af: ‘hoe nu verder’? Ik kan me voorstellen dat je graag een volgende stap met jouw bedrijf zou willen maken, maar nog niet precies weet wat en hoe. En dat je je tegelijkertijd realiseert dat die volgende stap begint bij jou.

Naast dat ik al 15 jaar als ondernemer een zeer succesvolle coach ben, heb ik samen met Ginny Nijman een programma ontwikkeld voor De Doorgroeiende Ondernemer: ondernemers en leiders die zich (persoonlijk) willen ontwikkelen om samen met hun team te kunnen groeien. Je kunt het grotendeels in de door jouw beschikbare tijd doen. Jij bepaalt zelf het tempo, combineert theorie met praktijk en legt steeds de link naar jouw eigen organisatie. En je wordt ook nog ondersteund door twee topcoaches met een dijk van een ervaring. Kortom: blended learning op flexibele basis in een state of art leeromgeving.

Deelnemers zeggen dat dit heeft bijgedragen aan het doorbreken van een glazen groei plafond, het sterker maken van het team en het halen van de gewenste doelen.

In onderstaande video geven we een korte impressie, mét testimonials van deelnemers.

Je mag me natuurlijk ook gewoon bellen! 0620415795 

Ik ben benieuwd naar jouw reactie. En je begrijpt: mocht je mensen kennen voor wie dit interessant zou kunnen zijn, wil je dit dan naar hen doorsturen? Dankjewel!