Cookcoaching

F.A.Q.

Kan ik bij jou terecht als ik nog geen duidelijke vraag heb?

Laat dan nu één van mijn sterke punten zijn; dat ik snel de vinger op de zere plek leg. Ook bij mensen die precies denken te weten waar ze op gecoacht willen worden, blijkt er vaak sprake te zijn van een onderliggend vraagstuk. Wanneer we ons daarop richten, wordt er veel meer aangepakt dan alleen de oorspronkelijke coachvraag.

Coach je alleen individuen of ook teams?

Beide. Dat is helemaal afhankelijk van jouw vraag. Tijdens een intake bepalen samen hoe we het beste aan de slag kunnen gaan.

Krijg ik huiswerk?

Ik maak verslagen van de sessies. Die mail ik naar jou. Dat betekent dat jij je daar tijdens de coaching niet mee bezig hoeft te houden. Soms gebruik ik modellen die jou op jouw werk kunnen ondersteunen. Die pas je dan toe en je koppelt terug hoe dat is gegaan. Hoe meer praktijkvoorbeelden je aandraagt, hoe praktischer ik je kan coachen. Dat komt jouw ontwikkeling sterk ten goede.

Hoe zit het met vertrouwelijkheid?

Alles wat wij bespreken, blijft tussen ons.

Wat wordt er met mijn werkgever besproken?

Als jouw werkgever de coaching betaalt, wordt hij of zij betrokken bij de doelstellingen van jouw traject. Aan het eind bespreken we in hoeverre de doelstellingen zijn behaald. De manier waarop we dat gedaan hebben, blijft tussen jou en mij.

Als je een coach inschakelt, is er toch iets mis met je?

Zelfbewuste, krachtige mensen die hun kwetsbare kant durven te laten zien, hebben meestal een coach (gehad). Omdat die jou een spiegel voorhoudt en je inzicht kan geven in je functioneren. Dat bewustzijn maakt het mogelijk om je persoonlijk te ontwikkelen.

Kun je mensen helpen bij klachten van overspanning of burn-out?

Heb jij last van hartkloppingen, slaap je slecht, blijft je hoofd maar doormalen of heb je een zeer kort lontje? Er is vaak een onderliggende reden die bijdraagt aan jouw klachten. Wanneer we daar de vinger op leggen, krijg je rust in je hoofd en kun je jouw grenzen aangeven. Hoe eerder je ingrijpt, hoe sneller we dat kunnen aanpakken.

Heb je een andere vraag?
Neem gerust contact op.

WIL JIJ PATRONEN DOORBREKEN EN JE EIGEN PLEK INNEMEN?